Q & A coaching en training      
"altijd een passend antwoord op uw vraag"

welkom bij Q & A coaching en training

  • Bent u werkgever in de sector zorg en/of welzijn en bent u op zoek naar een coach of trainer voor uw medewerker(s) of team dan kan Q & A coaching en training u zeker van dienst zijn. Ik bied groepstraining en -coaching, individuele coaching en online coaching en altijd tegen een scherp tarief.


  • Bent u werknemer in de sector zorg en/of welzijn en bent u op zoek naar een coach of trainer voor uzelf dan kunt u zich ook rechtstreeks tot Q & A coaching en training wenden. Ik bied individuele coaching zowel face-to-face maar ook middels online coaching tegen een scherp tarief.


Q & A staat voor 'questions' en 'answers'. Mijn dienstverlening is erop gericht om samen met u passende antwoorden te vinden op uw vragen. 

Ik ben gespecialiseerd in coaching en training aan medewerkers in  de sector zorg en welzijn. Mijn jarenlange persoonlijk ervaring in de branche maakt dat ik goed weet wat er speelt.

Via bovenstaande menu's vindt u direct alle informatie over de verschillende diensten die ik aanbied. In overleg met u komen wij altijd tot maatwerk.

Daarnaast vindt u op deze site de geldende tarieven, eventuele aanbiedingen en alle contactmogelijkheden.


klantervaringen

"Ik ervaar veel meer rust en voel me gelukkiger in mijn werk"    

- S i m o n e -                                       "Zo fijn dat ik nu snap dat ik de enige was die mezelf kon helpen"

- J e s s i c a -                                                          


"Gave training waardoor ik erachter kwam dat er ook heel veel dingen zijn in mijn werk waar ik plezier aan beleef"           

- E d w i n -                        

                                                                                                                                                                                    

"Blij dat er geen tips en adviezen worden gegeven in deze coaching, want hoe kan een ander nou weten wat het beste is voor mij"   

- R o s e m a r i e -