Q & A coaching en training      
"altijd een passend antwoord op uw vraag"

groepstraining -coaching

Q & A coaching en training heeft een aantal uitstekende trainingen in haar programma die in overleg en naar wens kunnen worden aangepast aan de doelgroep.


Het betreft te allen tijde een verantwoord trainingstraject met diverse instrumenten waarbij de groepsdynamiek en de gezamenlijke ervaringen krachtige middelen zijn om de aanzet tot verandering te geven. De verankering daarvan vindt daarna plaats binnen de organisatie, door de manier waarop organisatie, leiding en collega's onderling het nieuwe gedrag bevestigen en steunen: de transfer.


Hieronder vindt u een overzicht van onze teamtrainingen met daarbij een korte beschrijving van het doel en de inhoud.

TRAINING


DOEL


"plezier in je werk"

In één dagdeel leert het team waar het plezier aan beleeft; dus wat het wil behouden en mogelijk wil uitbouwen. Daarnaast krijgt het team inzicht in wat als minder prettig wordt ervaren en hoe men zelf invloed kan uitoefenen om daar verandering in aan te brengen.


"feedback voor iedereen"

In één dagdeel leert het team een effectieve methode om op assertieve wijze en op objectieve gronden feedback te geven. De kern is dat degene die de feedback geeft dit doet vanuit 'ik 'ongeacht of hij indrukken, gevoelens of waarnemingen bespreekt.


"grenzen stellen" of "werk/privé balans"

In één dagdeel leert het team 'de prijs' van te weinig grenzen stellen voor zichzelf, het effect van grenzen stellen, hoe de eigen grens te bepalen en aan te geven en een goede feedbackmethode.